Team

Het team van de Fysiotheek.

Team

Loes van der Sluijs

Mijn naam is Loes van der Sluijs.

Na zeven jaar in loondienst te hebben gewerkt ben ik in februari 2016 mijn eigen praktijk voor fysio,- en manuele therapie De Fysiotheek gestart. Het werken in en aan mijn eigen onderneming geeft mij ontzettend veel voldoening en positieve energie.

Binnen De Fysiotheek ben ik fysio,- en manueel therapeut en gespecialiseerd in orthopedische klachten.

In 2009 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Avans Hogeschool in Breda. Hetzelfde jaar ben ik begonnen aan de opleiding manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort welke ik in 2012 heb afgerond. Op de SOMT heb ik geleerd nog specifieker orthopedische klachten te onderzoeken en behandelen. 

De laatste jaren ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in vitaliteit in de breedste zin. Ik ben van mening dat veel klachten aan het houdings,- en bewegingsapparaat een gevolg zijn van een verstoring elders. Een klacht is vaak geen primair probleem. Vaak is de klacht een gevolg van een disfunctie elders in het lichaam, dit kan gerelateerd zijn aan het bewegingsapparaat maar vaak zie ik ook verstoringen in de algehele vitaliteit die tot klachten leiden.

Ik ga dan samen met u dieper in op de domeinen slaap, stress, ademhaling, beweging, voeding en immuunsysteem. U krijgt ontzettend waardevolle informatie en tips waarmee u een grote impact op uw klachten kan maken.

Wilt u meer over deze aanpak weten? Kijk dan op onze website onder het kopje vitaliteit. https://www.defysiotheek.nl/vitaliteit

Ik help u graag om van uw klachten af te komen, ik ben werkzaam op dinsdag en donderdag van 08:50 tot 22:00.

BIG nummer: 59911544504

Iris Mul

Ik heb in 2016 mijn diploma fysiotherapie behaald aan THIM de internationale hogeschool voor fysiotherapie. 

Als algemeen fysiotherapeut richt ik mij voornamelijk op de geriatrische (oudere) patiënt, specifieke ziektebeelden en doelgroepen. Uiteraard behandel ik ook orthopedische klachten.

Ik heb mij verdiept in Longrevalidatie bij astma en COPD en ben gecertificeerd 'In balans' docent, waarmee ik mensen met een verhoogd valrisico kan begeleiden.

Tevens verzorg ik naast de reguliere fysiotherapie ook de medische fitness en de wandelfit trainingen.

BIG nummer: 99034076304

Ad Dekker

Mijn naam is Ad Dekker.

Met veel plezier ben ik werkzaam bij De Fysiotheek als Medisch Personal Trainer en verzorg ik de WandelFit, Medische Fitness, Small Group en Personal Trainingen.

Tevens geef ik in samenwerking met De Fysiotheek en ASV Brouwershaven de damesgym in de gymzaal van Brouwershaven.

Omdat mijn passie bij sport en gezondheid ligt ben ik in 2017 begonnen met de opleiding tot Functional Personal Trainer. Naast deze opleiding heb ik diverse opleidingen afgerond waaronder Medisch Personal Trainer en Vitaal coach/leefstijl coach.

In 2019 heb ik besloten tot een carriere switch om van mijn passie mijn werk te kunnen maken.

Ik begeleid u met veel enthousiasme en plezier en kan door mijn uitgebreide kennis ook klanten helpen met medische beperkingen al dan niet in samenwerking met de fysiotherapeut. Ook is het mogelijk om na uw fysiotherapeutisch traject uw activiteiten niveau te behouden middels de trainingen die ik aanbied.

U bent van harte welkom tijdens onze trainingen! 

Contactgegevens
Praktijk Brouwershaven
 • Adres
  Nieuwstad 34
  4318 BN Brouwershaven
  Routebeschrijving
 • Openingstijden
  Maandag 08.00-17.00
  Dinsdag 08.00-22.00
  Woensdag 08.00-22.00
  Donderdag 08.00-22.00
  Vrijdag 08.00-17.00
Praktijk Scharendijke
 • Adres
  Dijkstraat 32
  4322 AB Scharendijke
  Routebeschrijving
 • Openingstijden
  Maandag 12.30-18.00
  Woensdag 13.00-17.00
Zie ook
© De Fysiotheek 2016-2024 - KVK 59686391 - Privacyverklaring - Realisatie: Website Ontwikkeling Zeeland